+38 095 164-44-95  +38 067 197-33-60
Години роботи: c 10:00 до 20:00

ТМ «Solomeya Room» - меблі з натурального дерева

ТМ «Solomeya Room» - меблі з натурального дерева
10 Декабря 2021
ТМ «Solomeya Room» - меблі з натурального дерева
Меблі з натурального дерева ТМ «Solomeya Room» виготовляються на підприємстві повного циклу, яке знаходиться у найчистішому та наймальовничішому куточку нашої країни -Закарпаття!
Відмінною особливістю неповторного стилю ліжок з натурального дерева «Solomeya Room» є безпечний дизайн: всі гострі кути дбайливо закруглені, а кромки меблів мають обтічну форму.
Основним матеріалом для виробництва ліжок «Solomeya Room» є деревина ясена та вільхи. Ці дві породи чудово підходять для виготовлення меблів.
Вільха має більш однорідну структуру та природний ніжно-медовий відтінок, а ясен вразить Вас багатим неповторним природним візерунком та надзвичайною міцністю та довговічністю.
На меблеву фабрику ясен та вільха надходить у вигляді лісу-кругляка, фабрика закуповує добірні сорти дерева найвищої якості на аукціоні.
Колоди розпилюють на дошки необхідної товщини та відправляють у сушарку. Дошка сушиться протягом 20-30 днів при постійній температурі в режимі м'якої сушіння, поки вологість дерева не опуститься до 8-10%.
Після цього дошку відправляють на розпуск на ламелі - цілісні, потужні елементи для виробництва меблевого полотна (не плутати з ламельними планками для ортопедичної основи).

Багатопильна машина за заданими розмірами розрізає дошку, зрізає кору. З ламелів, що вийшли в роботу, йдуть лише центральні. Ламелі з корою, стружка і тирса, одержувані на різних етапах виробництва, подрібнюються і спресовуються в паливні брикети і використовуються для опалення сушильної камери.
Фарбування деталей відбувається у кілька етапів. Заключний етап фарбування – покриття поліуретановим гіпоалергенним лаком італійської марки VERNIKOLOR. Він надасть дереву додаткової стійкості до вологи. Для того, щоб покриття вийшло міцним і довговічним, лак наноситься не менше ніж у три шари. Кожен шар повинен сохнути щонайменше дві години.
Після повного висихання лаку виріб готовий до приймання представником компанії «Solomeya Room».
Після перевірки якості ліжко проходить упаковку та відправлення на склад Solomeya Room.
Унікальні
ліжка
Перейти у каталог
Відвідайте наш
магазин у Києві
Показати на мапі
Безкоштовна
консультація
Замовити дзвінок
Знижки на всі категорії товарів у розділі акції
Перейти